Astrologie - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Astrologie

Onze activiteiten
De astrologie die wij toepassen is niet bedoeld om voorspellingen te doen i.v.m. uw persoonlijk leven. Onze astrologie is esoterische bedoeld, d.w.z. er wordt uiteengezet hoe jij het best tot je werkelijke zelf kan komen (d.i. de bezieling van je persoonlijk leven). Hierbij maken we niet enkel gebruik van de sterrenbeelden, maar tevens van de sterren die op het moment van je geboorte in het oosten stonden t.h.v. de ecliptica en die in de nabijheid van de zon stonden. Deze sterren kunnen bv. zijn Yed Posterior (Ophiochus), Alhena (Gemini), Regulus (Leo)... en vele andere.
Sterren en sterrenbeelden worden beschreven die werkelijk in het oosten en bij de zon stonden, wat door de klassieke astrologie niet wordt gedaan.

Het lezen van uw horoscoop zal bijgevolg een antwoord geven op de vraag: hoe kan ik dichter bij mijn werkelijke zelf (Ziel) komen en welk thema in mijn leven is van bijzonder belang, Wij geven dus inzicht in uw levensweg en we tonen wat u kan doen om dichter bij je diepste werkelijkheid te komen.

Deze astrologie is enkel te bekomen voor 21-plussers.

Wat hebben we nodig?
- uw officiële voornaam en familienaam, zoals geschreven in de burgerlijke stand
- de exacte geboortedatum: jaar, dag, maand en uur (24 u - notering)
- meld deze gegeven door naar leukermet2@gmail.com
kostprijs: 48 € - digitaal
                58 € - per post
Reken op ongeveer 2 à 3 weken om de bespreking van uw horscoop te ontvangen.
 
www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu