Wanneer komt er een eind aan Covid19 ? - Blog - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wanneer komt er een eind aan Covid19 ?

Gepubliceerd door in blog ·
Sinds enige tijd volg ik met mijn telescoop de relatie Jupiter en Saturnus. Op 21/12/2020 staan deze planeten bijzonder dicht bij elkaar. We spreken van een conjunctie.

Wat is een conjunctie? Conjunctie is van het Latijns woord ‘coniunctio’ afgeleid en betekent ‘verbinding’, ‘samenvoeging’. Een conjunctie is bijgevolg een samenstand tussen 2 of meerdere hemelobjecten (meestal planeten). Op 21/12/2020 is de samenstand of conjunctie van Saturnus en Jupiter 0°. Dit is een complete conjunctie. Ik reken een conjunctie vanaf 10° tot 0°.

Laten we even kijken naar de evolutie van deze conjunctie tussen Jupiter en Saturnus. Ik vat het even kort samen in een tabel.
   
Datum                    Conjunctie   in graden             Evolutie   van de conjunctie
            
Januari 2019                    30°                                            Geen   conjunctie
            
Maart 2019                      25°                                Nog geen cj.,   maar het nadert
            
November 2019              22°                                Nog geen cj.,   maar het nadert
            
December 2019              18°                                Nog geen cj.,   maar het nadert
            
Maart 2020                      10°                                           Conjunctie   begint
            
April 2020                           6°                                       Conjunctie   neemt toe
            
Mei 2020                            5°                                       Conjunctie   neemt toe
            
Juli tot  sept. 2020            7°                                   Conjunctie   neemt terug af
            
Oktober 2020                    7°                                                 Stilstand
            
November 2020                5°                                       Conjunctie   neemt toe
            
December 2020                2°                                       Conjunctie   neemt toe
            
21/12/2020                       0°                                        Conjunctie   maximaal
            
01/01/2021                       1°                     Cj. neemt af,   maar is nog steeds goed werkzaam
            
01/02/2021                       5°                                     Conjunctie neemt   verder af
            
01/03/2020                       8°                                  Conjunctie neemt   geleidelijk af
            
01/04/2021                     12°                                         Geen   conjunctie
            
01/06/2021                     17°                                         Geen   conjunctie
       
 
BESLUIT: Saturnus wordt in de astrologie beschouwd als de planeet van ‘de beperkingen’, maar ook van de ‘gelegenheden’. Jupiter wordt beschouwd als de planeet van ‘de genezing’, maar ook van de ‘verruiming’. Aldus kunnen we stellen dat de conjunctie van beide kan geïnterpreteerd worden door ‘genezing door middel van beperking’.

Terwijl we in 2019 geen conjunctie zien van Jupiter en Saturnus, is er een andere conjunctie in ons hemelgewelf, nl. een conjunctie van Saturnus en Pluto.

Laten we even kijken naar de evolutie van deze conjunctie tussen Saturnus en Pluto. Ik vat dit even kort samen in een tabel.
        
Datum                        Conjuntie   in graden                           Evolutie   van de conjunctie
            
Januari 2019                            9°                                                 Conjunctie   treedt in
            
Januari tot   juni 2019          9° tot 3°                                        Conjunctie   neemt toe
            
Juli tot  oktober 2019         5 tot 6°                                        Conjunctie   blijft stabiel
            
November 2019                  6 tot 4°                                     Conjunctie   neemt terug toe
            
Januari 2020                             1°                                            Conjunctie is   maximaal
            
Maart tot   juli 2020             4 tot 6°                                    Conjunctie   neemt terug af
            
Aug. tot   nov. 2020             6 tot 4°                                  Conjunctie   neemt terug toe
            
Nov. tot   dec. 2020             4 tot 5°                                    Conjunctie   neemt terug af
       
 
BESLUIT: deze conjunctie blijft praktisch het gehele jaar 2019 door met ups en downs. We merken dat de conjunctie reeds in dit jaar aanwezig was, wat betekent dat de aanleiding tot Covid19 in 2019 moet zijn gebeurd, meer bepaald in januari-februari 2019. Pluto wordt in de astrologie beschouwd als de planeet van ‘de dood, ziekte, transformaties, omwentelingen, veranderingen’. Samen met Saturnus kunnen we deze conjunctie vertalen als ‘een omwenteling die leidt tot beperkingen’. Pluto wordt in de mythologie ‘de planeet van de onderwereld’ genoemd. Dat betekent dat deze omwenteling nog niet zichtbaar was, maar wel in aanleg reeds aanwezig.

In 2019 zien we dus nog geen conjunctie tussen Jupiter en Saturnus, maar wel zien wel dat we iets kunnen verwachten in verband met ziekte en beperkingen, daar Pluto toen al in conjunctie stond met Saturnus. Pluto wordt als een verborgen planeet beschouwd, bijzonder krachtig door zijn langzame beweging in de sterrenhemel t.o.v. onze planeet. Het is ook de planeet die we niet kunnen zien met het blote oog.

In januari 2020 zien we een maximale conjunctie van Saturnus en Pluto. Toen werd ik zeer ziek: hevig hoesten, afwisselende lichaamstemperaturen tussen 35° en 39°, evenwichtsstoornissen, veel zweten, ijlen, totale zwakte en uitputting … ik bleef 7 dagen in bed. Ik kon er niet meer uit; had zelfs de kracht niet. Mijn dokters waren dr. Kamille, dr. Salie, dr. Vlierbes, dr. Tijm, dr. Kippensoep, dr. Vit. D en dr. Vit. C.

In maart 2020 stond de planeet Mars tijdens de maand maart conjunct met Jupiter en deze op zich met Saturnus. Mars wordt ‘de planeet van de oorlog’ genoemd. Toen brak inderdaad de virale oorlog uit en werd de naam ‘Covid 19’ uitgesproken (de 19 wijst op 2019). Het virus begon zich te verspreiden en de planeten Jupiter en Saturnus kwamen in conjunctie. De regering besluit om maatregelen te nemen om de verborgen vijand te overwinnen: lock down werd ingevoerd. Het ging maar een maand duren, dacht ze, maar ze hadden blijkbaar de planeten niet in het oog. Intuïtief voelden vele mensen aan dat het langer zou duren. Ik zag dat het langer zou duren en wel tot maart 2021.
 
We zien dat de conjunctie tussen Jupiter en Saturnus (beperkingen) vermindert in de maanden juli tot september 2020. De maatregelen werden teruggeschroefd, zonder te beseffen dat op dat moment Pluto terug toenam. Dus was dit geen goede beslissing!
 
We merken dat na de zomer van 2020 (eind oktober tot november) de conjunctie weer toenam. Dus kwam de 2de lockdown. Deze conjunctie neemt steeds meer toe tot hij zelfs op 21/12 het maximum van 0° bereikt. Dat belooft dus geen prettig eindejaar te worden en de conjunctie van Pluto en Saturnus neemt ook toe, hoewel deze conjunctie rond de 4° en 6° blijft draaien. De besmettingen en zieken blijven stabiel en het dodenaantal neemt niet toe.

Wat met de toekomst?
 
In januari 2021 zien we een vermindering van de conjunctie tussen Jupiter en Saturnus, nl. 1°. Dus de beperking blijven, maar verstrengen niet. Pas in maart 2021 zien we de conjunctie verminderen tot 8°. Ook Pluto komt op 12° te staan van Saturnus. Het grootste gevaar is voorbij en geleidelijk zullen de maatregelen afnemen.
 
In de maanden februari en maart 2021 staat Mercurius in conjunctie met de genezer Jupiter. Mercurius, in de mythologie ‘de boodschapper der goden’ genoemd geeft kennis en wetenschap. Dit betekent dat vaccins (kennis en wetenschap) het bevrijdend werk zullen doen.

In april zien we tussen Jupiter en Saturnus een stand van 12° conjunctie. Ook Pluto staat op 15° van Saturnus. In april mogen we dus een volledig oplossing verwachten daar geen van deze planeten nog een conjunctie vormen. Het virus is niet meer gevaarlijk … maar …

Wat met de verdere toekomst?
 
In 2080 zien we terug een conjunctie tussen Jupiter en Saturnus, maar ditmaal niet met Pluto, maar met Uranus. Wat dit wil ik niet vertellen, want het zou op compleet ongeloof stoten. Zij die het willen weten kunnen me contacteren. Ik zal het mailen. Kort gezegd: een totale mentaliteitsverandering zal geschieden.1 Opmerking
Grieta De Ruyter
2021-01-04 15:53:30
Wat gebeurt er in 2080 aub?


www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu