Over astronomie, astrologie en mythologie - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over astronomie, astrologie en mythologie

Onze activiteiten
“God spreekt vanuit de hemel” of “Het staat in de sterren geschreven” is een verhandeling over de evolutie van het menselijk denkvermogen. De dierlijke mens is door de eeuwen heen geëvolueerd van een instinctief denken naar een intellectueel denkvermogen. Deze evolutie is zeker niet het einde. De sterren tonen ons hoe wij zijn geëvolueerd van instinct naar intellect. Ze wijzen tevens op een komende evolutie van intellect naar het intuïtie. Meer nog, de mensheid zal verder evolueren naar een nog hoger denkvermogen: het Triadisch Denkvermogen. Dit is een denkvermogen die ons de bedoeling, de oorzaak en de intelligentie zal verduidelijken die verborgen liggen achter de zichtbare en concrete verschijnselen en situaties.
Dat de mensheid wordt bepaald door de microkosmos (bacteriën, virussen ...) wordt door iedereen aangenomen. Maar velen fronsen hun wenkbrauwen als ze horen dat de mensheid ook wordt bepaald door de macrokosmos (planeten, zonnestelsel, hemellichamen …). Het boek toont aan hoe de mens tussen beide werelden staat en hoe hij verantwoordelijk is voor wat er op deze planeet gebeurt.

Ook wordt verteld hoe de toekomst er uit ziet voor onze planeet. Wat kan worden gedaan om een oplossing te vinden voor de vele wereldproblemen, economische problemen, verkeerssituaties, psychische ziekten, relatieproblemen, noem maar op ... Alles is energie en wat wij op aarde ervaren is een gevolg van 7 kosmische stralen, uitgezonden vanuit Polaris, Sirius en de Grote Beer. De dierenriemtekens vertellen het ons. Het staat werkelijk in de sterren geschreven.

Stefaan Werbrouck is heel kritisch tegenover de astrologie zoals die door vele astrologen wordt toegepast. Toch toont hij aan hoe astrologie als een wetenschap kan worden gezien en daarom niet zo maar in de vergetelheid mag worden geworpen. Hij legt verbanden tussen astronomie, astrologie en Griekse mythologie.

Men kan deze esoterische verhandeling bestellen via mail  (180 blz). Je ontvangt dit in kleur gedrukt en ingebonden voor de prijs van  79 € incl verzending (België en NL)
Wil je het digitaal ontvangen? Dit kan je bezorgd worden in .pdf-formaat. Kostprijs: 24 € (België). Klik hier voor de inhoud.

 
www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu