Helder Waarnemen - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Helder Waarnemen

Online cursussen
Als opticien-optometrist deed Stefaan mensen beter doen zien. Dit deed hij eerst met de toepassing van brillen en contactlenzen. Later voegde hij hierbij visuele training aan toe. Studies aan de universiteit in New York (SUNY, State University New York) bracht hem tot het inzicht dat meer dan 80 % van de visuele problemen gevolg zijn van een visuele stress. Visuele stress zelf staat in verband met innerlijke stress. De stress op zich heeft te maken met een levenshouding en een manier van kijken naar situaties, ervaringen, wereldgebeurtenissen, problemen ...  Daarom ontwikkelde hij een optologische methode of de methode van de 'psychologie van het zien'.
Men kan nog steeds terecht bij hem voor eenvoudige visuele oefeningen.

Zien doen we niet alleen met onze fysieke ogen. Er is meer te zien dan onze fysieke ogen kunnen waarnemen. Stefaan ontwikkelde daarom een geschikte methode om anders te zien: de cursus 'esoterische psychologie'. Doch, het is gebleken dat deze cursus voor velen niet zo gemakkelijk is. Daarom ontwikkelde hij recent een voorbereidende online-cursus: HELDER WAARNEMEN.

Deze online-cursus is aanbevolen voor hen die de online-cursus ‘esoterische psychologie’ wensen te volgen, maar weinig of geen ervaring hebben met meditatie.
 
De manier waarop deze cursus wordt gegeven is identiek als de cursus ‘esoterische psychologie’.

Dit betekent:
 
-          Je start wanneer je wil.
-          Je kan elk moment stoppen zonder opgave van reden, noch zonder enige bijkomende kost.
-          Elke maand krijg je op aanvraag een les. Er wordt geen les opgestuurd vooraleer er geen aanvraag is gebeurd. Stoppen              kan dus gewoon door niets meer te doen.
-          Bij elke aanvraag dient er 15 € betaald te worden en wordt er pas dan een les digitaal opgestuurd.
-          Men kan de cursus ook op papier krijgen, mits bijbetaling van 1€ per blad (voor uitprinten en verzenden).-
-          Elke les bevat vragen die door de cursist dienen beantwoord dienen te worden. Dit, om de evolutie te kunnen volgen  
-          Deze cursus telt 10 lessen

Het is aanbevolen om niet meer dan 1X per maand een aanvraag te doen naar een nieuwe les. Dagelijkse meditatie is aanbevolen.
 
Het is de bedoeling om u een heldere kijk te bieden op de omstandigheden waarin je verkeert. We weten allemaal dat we kijken door een gekleurde bril. Deze gekleurde bril toont niet de ware werkelijkheid.

In deze cursus worden visies gegeven om over na te denken, niet om ze te geloven of om ze op te nemen als dé waarheid. Niemand kent de waarheid en alles wat we denken te weten is een projectie door onze eigen gekleurde bril.
 
Helder waarnemen leert je ‘anders’ kijken.

Start met de aanvraag voor een eerste les via dit formulnier hieronder. Dit kost je 15 €. Indien deze eerste les je niet bevalt, dan hoef je niets te doen. Je ontvangt geen volgende les meer en er hoeft niets meer bijbetaald te worden. Zo eenvoudig is het.

Schrijf je hier in met onderstaand formulier


OPMERKING: het invullen van dit formulier is enkel een aanvraag en is geen bevestiging van een bestelling. M.a.w. het invullen van dit formulier verbindt je tot niets.
 
www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu