Solstice Silent Minute 2019 - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Solstice Silent Minute 2019

Onze activiteiten
EEN MINUUT VAN STILTE - 2019
Benut de kracht van de verenigde Mondiale Samenwerking  om Licht van het Nieuwe Tijdperk te brengen met de wereldwijde beltoon van klokken.

Een Roep tot alle mensen van Goede Wil

Laat ons om 9:00 pm London GMT/UTC, 21 december 2019 de klokken luiden voorafgaand aan een minuut stilte, in samenwerking met de Krachten van het Licht, zodat we een reservoir van verenigde mondiale gedachte genereren, hetgeen samenwerkende inspanningen zal inspireren om een betere wereld voor iedereen te scheppen.

"Er is geen enkele kracht of macht op aarde die een verenigde geestelijke samenwerking van mannen en vrouwen van goede wil overal kan weerstaan. Daarom is de voortdurende en wijdverbreide toepassing van de Minuut Stilte van vitaal belang voor het welzijn van de mens."  (Majoor Wellesley Tudor Pole O.B.E., stichter van The Silent Minute in 1940).

De Minuut Stilte werd ingesteld door een majoor uit het Britse leger, Wellesley Tudor Pole. Hij besefte de kracht van de gedachte als een ongeziene machtig leger.

Miljoenen burgers van Gr.-Brittannië en van de Britse Gemenebestlanden werden opgeroepen om op 10 november 1940 voor het avondnieuws om 21:00 u bij het luiden van de klokken van de Big Ben in stilte te bidden voor vrede.

Dit initiatief kreeg de zegen van Churchill en zijn parlementair kabinet. Tevens werd dit erkend door de president van de V.S., Franklin Roosevelt. Eén minuut stilte werd in acht genomen ter land, ter zee, in de schuilkelders, op het slagveld en in ziekenhuizen. Men de steun van Churchill werd deze minuut stilte voorafgegaan door de klokken van de Big Gen op de BBC radio, voor de eerste maal op 10 november 1940. Het luiden van de klokken moest mensen eraan herinneren om 1' stilte te houden om zich te verenigen in gedachten voor het bekomen van vrede en vrijheid.

In 1944 voerde Dorothy Foster die minuut stilte opnieuw in en registreerde dit als The Big Ben Silent Minute. Dit betekende het begin van het einde van de oorlog.

Na de oorlog zei een nazi-functionaris tot de majoor: "... je had een geheim wapen waartegen wij geen tegenmaatregel konden vinden. We begrepen het niet, maart het was zeer krachtig. Het is geassocieerd met het slaan van de klokken van de Big Ben. Ik geloof dat je het de Silent Minute noemde."

Er woeden heden overal op aarde nog steeds oorlogen en conflicten tussen naties en gemeenschappen, tussen mensen onderling, tussen families en gezinnen. Alles houdt verband met onze gedachten. Gedachten zijn krachten, of het nu positieve of negatieve gedachten zijn. Dat weet iedereen: zowel positieve als negatieve gedachten hebben hun uitwerking. Als we positieve gedachten hebben, kunnen we de wereld positief veranderen omdat we zo een wereldnetwerk vormen. Positieve gedachten brengen een positieve wereld.

We nodigen u uit om met deze intentie mee te werken aan deze kracht van de gedachte. Deze een minuut stilte, met de intentie om vrede en vrijheid te bereiken, creëert het effect van een grotere bewustwording en vrede.

De avond wordt ingedeeld in drie delen:
Stefaan zal ons aantonen dat ons universum 1 geheel is, bestaande uit vele onderscheiden delen die elektromagnetisch met elkaar verbonden zijn en niets op zichzelf staat. Hij zal ons een beeld geven van onze kleinheid, dat verbonden is met één grootheid waarin we allen leven, bewegen en ons bestaan hebben.

Daarna houden we 1 'minuut stilte na belgerinkel (breng alvast een bel mee).

Annick zal uitleg geven over de Grote Aanroep. Dit is een wereldgebed, gehouden door een enorm aantal mannen en vrouwen van goede wil, ongeacht ras, geloof of filosofie. Deze grote massa mannen en vrouwen zijn verspreid over de hele wereld. Dit gebed, mantra, gedachte, is verspreid over de gehele wereld in meer dan 60 talen. Het is een bijzonder krachtig wapen, een ongeziene machtig leger, broodnodig in deze tijd van verwarring, oorlog, stress en vele moeilijkheden.

Carine zal dit mantra, de Grote Aanroep, aan jullie meegeven met de bedoeling om dit wapen elke dag, om op het even welk tijdstip, in stilte te bedenken met de intentie van vrede en vrijheid voor iedereen op deze planeet. Deze bedenking duurt slechts 1 minuut.Er is een berg in het Himalaya, de berg Kailas, die de berg van de klok wordt genoemd. Bekend als de mythische berg van Meru, wordt van deze berg van de klok gezegd dat het de as van de wereld is, het spirituele centrum van het Universum. Het mondiaal bel- en klokgerinkel drukt het verlangen, de intentie en de verklaring van de mensheid uit om zijn grootste lot te vervullen.

De Minuut Stilte is ontstaan uit een gesprek tussen twee soldaten op de vooravond van een gevecht in de bergen rond Jeruzalem tijdens de 1ste wereldoorlog. Hij wist dat hij de oorlog niet zou overleven en voorspelde de komst van een nog groter conflict dat op elke continent, oceaan en lucht zou worden uitgevochten. Hij drong er bij zijn kameraad op aan hem, en miljoenen zoals hij, om te helpen aan de "andere kant". Hij zei: "Geef ons een moment ... elke dag en door uw Stilte ons een kans. De kracht van de Stilte is groter dat je denkt."

Laat we samen 1 minuut stilte houden

Laten we de Minuut Stilte houden om 22:00  op 21 december 2019 en verenig u met de Krachten van Licht gedurende 1 minuut met de wereldse krachtige en samenwerkende stilte ten einde een betere wereld voor iedereen te maken.

We starten op 21/12/2019 stipt om 21.30 u. Om 22:00 wordt 1 minuut stilte genomen, gevolgd door de Grote Aanroep.
Plaats: Oostende
 


 
www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu