Tijdschrift - Leukermet2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tijdschrift

Onze activiteiten
Wij, Carine en Stefaan, bieden u GRATIS om het kwartaal het tijdschrift "INSPIRATIE" aan. Dit tijdschrift kan bestaan uit een meditatieve leestekst, een gezond menu (hetzij ovenschotel, vis, vlees, vegetarisch...), een leuk denkspelletje, een artikel die u in alle vrijheid zelf kunt indienen onder de vorm van 'lezersbrief', een weetje, oogoefeningen, iets gratis aan te bieden, ben u een verzamelaar van het een of het ander.. enz... kortom, alles wat inspirerend kan werken.

Dit tijdschrift wordt GRATIS aangeboden  en niet per mail bezorgd. Hebben we nog niet voldoende digitale informatie en nieuwsbrieven?

Deze tijdschriften worden door ons zelf gemaakt en niet gedrukt in een drukkerij, maar wel uitgetikt en ingebonden. Ze worden per post bezorgd of persoonlijk overhandigd. U kan ons wel contacteren via mail of per post.
Dit alles is compleet GRATIS.

Hoe wordt de kost gefinancierd? Dit gebeurt door vrijwillige bijdrage (en ook dit is helemaal niet verplicht) of, indien u dit wenst, door het plaatsen van een publiciteit. Er wordt slechts 1 publiciteit per kwartaal aanvaard. We willen er geen publiciteit-tijdschrift van maken.

Het 1ste tijdschrift wordt verdeeld aan geïnteresseerden die zich aangemeld hebben. We vermelden hier wel bij dat de oplage beperkt is (gezien we alles zelf doen: typen, inbinden en verzenden) en daarom is het goed om niet te lang te wachten met het aanmelden. U krijgt dan in januari 2021 nr. 1 en u beslist of u nog tijdschriften (het blijft GRATIS) wenst te ontvangen.

Opmerking : er worden slechts 30 exemplaren gemaakt. Indien er meer dan 30 aanvragen zijn, dan worden de 31ste aanvraag en de volgenden op een wachtlijst gezet. Indien u niet verder het tijdschrift wenst te ontvangen, wil dan zo vriendelijk zijn ons dit te melden. Zo kan iemand die op de wachtlijst staat de plaats innemen.

Inhoud van tijdschrift 1 jaargang 1, januari 2021 (34 blz)

 
Word wakker: een meditatieve tekst die erop wijst dat ieder mens in wezen in zichzelf iets zoekt waar hij niet naar moet zoeken
 
Bollentouw: een oogoefening om beter te zien
 
Gedicht: over waarnemen zonder oordelen
 
Visfumet: hoe maakt men visbouillon?
 
Garnalensoep: een lekker soepje met garnalen
 
Hart en hoofd: hoe te denken met hoofd en hart
 
Het zonnestelsel: welke planeten staan in ons zonnestelsel?
 
Immuniteit: hoe kunnen we onze immuniteit verbeteren?

Enkele weetjes: over dieren

Een bakske vol met stro: was Maria maagd? Is Christus geboren in een kribbe? Wie waren de drie wijzen?...

Gelukkig nieuw jaar - hoe bedoel je? is het goed om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen?

Als u interesse hebt, wil dan onderstaand formulier invullen.
 
www.leukermet2.be
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu